Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Uzak doğu lezzetleriyle kendinizi şımartın

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini şık sunumlarıyla birleştiren Goya Lounge, sushi menüsüyle akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi oluyor....

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini şık sunumlarıyla birleştiren Goya Lounge, sushi menüsüyle akşam yemeklerinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Beğeni toplayan menüsüyle adından sıkça söz ettiren Goya Lounge, sushi menüsünde sunduğu birbirinden farklı lezzetlerle akşam yemeklerine yepyeni bir soluk getiriyor.

Reina’daki konumuyla, akşam yemeklerini şehrin en güzel manzarasıyla özel kılan Goya Lounge, şefin güne özel sushilerinin yanı sıra edamame, altı roll ve iki yosun yatağında çıtır Nigiri’nin yer aldığı özel Goya Tabağı ve Somon Sashimi’nin yer aldığı sushi menüsüyle de iddiasını koruyor.

Sushi menüsüne ek olarak Latin Amerika ülke mutfaklarının en sevilen lezzeti cheviche, Goya şeflerinin yorumuyla büyük ilgi görüyor. İstanbul’un en güzel noktası Goya Lounge’ta, sevdiklerinizle akşam yemeklerinizi özel kılarak, uzak doğu lezzetleriyle kendinizi şımartabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe