Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yoğurt Ambalajları Çocukların Yeni Oyun Arkadaşı Olacak

Her birini ayrı yerden topladığınız, evin dört bir yanına dağılan oyuncakların artık renkli ve eğlenceli bir kutusu var. Bahar aylarında yoğ...

Her birini ayrı yerden topladığınız, evin dört bir yanına dağılan oyuncakların artık renkli ve eğlenceli bir kutusu var. Bahar aylarında yoğurt ambalajlarını çiçek saksılarına dönüştürerek pencere önü ve balkonları süsleyen Pınar, bu kez çocuklar için oyuncak kutusu tasarladı.

Türkiye gıda sektöründe “ilk”lere imza atmasıyla tanınan Pınar, tüketicilerinin kullanım alışkanlıklarına yönelik ambalaj tasarımları geliştirmeye devam ediyor. Bahar ve yaz ayları boyunca rengarenk çiçek ve bitkilere saksı olan Pınar Yoğurt, tüketicileri bir kez daha kullanılmayan ambalajları farklı şekillerde değerlendirmeye davet ediyor.

Oyuncaklar Pınar Yoğurt Kutusuna Konulacak

Pınar Yoğurt, bu kez yenilenen ambalajıyla çocuklar için renkli ve eğlenceli oyuncak kutularına dönüşüyor. Çocuklar, Pınar Yoğurt ambalajlarını kurdukları oyunlarda bir oyuncak olarak ya da her yana dağılan küçük oyuncaklarını toplamak için kullanabiliyor. Ayrıca oyuncak kutularının üzerinde yer alan etiketlere ister isimlerini, isterlerse de kutuda yer alan oyuncaklarını yazabiliyor. Pınar Yoğurt ambalajları, çocuklar için bir eğlence aracına dönüşürken aynı zamanda tekrar kullanımın önemine de dikkat çekiyor.

Pınar Yoğurt’un bir yüzüne yeşil ve turuncu renkli oyuncak kutusu tasarımı uygulanan 2000 ve 2250 gramlık eğlenceli oyuncak kutusu ambalajlarına Türkiye’deki tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe