Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Seçkin dünya markaları mutfağınıza geliyor

Ayrıcalıklı yaşam tarzını mutfaklara taşıyan AYT Home, bünyesindeki dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri markalarıyla yaşam tarzındaki ışı...

Ayrıcalıklı yaşam tarzını mutfaklara taşıyan AYT Home, bünyesindeki dünyaca ünlü mutfak ve mutfak ürünleri markalarıyla yaşam tarzındaki ışıltıyı mutfağına da yansıtmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

“Dünya markaları mutfağı” sloganı ile yola çıkan ve hem yapı profesyonellerinin ve mimarların hem de tarzları ile fark yaratan stil sahibi kişilerin vazgeçilmezi olan AYT Home, bünyesindeki dünya markaları ile kusursuz kelimesini yeniden şekillendiriyor. Mutfaklarda sadelik, şıklık, görkem ve işlevsellik arayanların adresi AYT Home, tüm projelere mükemmel uyum sağlayan ürünleri ile her zaman göz dolduruyor.

Seçkin markalar ile yaşamaya mutfaktan başlayacaksınız

AYT Home, bir evin belki de en önemli köşesi olan mutfağı, her an yaşanılabilir kılmak ve onu hissettirmek için tüm seçkin dünya markalarını tek bir çatı altında topluyor ve herkesin beğenisine sunuyor.

Yüksek İsviçre kalitesini mutfaklara taşıyan V-Zug, işlevsellik ve zarafeti bir arada sunduğu fırın, buharlı fırın, mikrodalga fırınları ile mutfaklara adeta sihirli bir dokunuş yapıyor. Alman güvencesini kaliteli ve göz alıcı şekilde sunan Liebherr, A+++ enerji sınıfına dahil 800 litre kapasiteye kadar ulaşabilen geniş buzdolapları ile mutfaklara üstün teknolojiyi getiriyor. Pişirmek dendiğinde akla gelen en kaliteli ve en farklı markalardan biri olan Steel-Cucine, ürün gamındaki profesyonel fırınlar ve set üstü ocaklar ile mutfaklara uzman bir dokunuş yapıyor. Dünya çapında pek çok ödüle sahip, son teknolojiyi, fonksiyonu ve mükemmel dizaynı ürünlerinde buluşturan Rational mutfak, klasikten moderne tüm tarzlara mükemmel uyum sağlıyor. Tarza göre tasarımlar sunan dünyaca ünlü mutfak markası SieMatic; pure, urban ve classic modelleri ile her eve mükemmel uyum sağlıyor. Ayrıca, kahve severlerin aşkına kayıtsız kalmayan Jura kahve makineleri, en seçkin ve en lezzetli kahveleri ev ortamında yapabilme imkanı sunarak kahve zevkini evinde yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Ayrıcalıklı yaşam tarzı için, ‘çizgi üstü mutfak’, proje arayışında olanlar için ‘çizgi üstü hizmet’

Çizgi üstü bir mutfağa sahip olmanın ilk adımını atmak için AYT Home’un Levent’teki merkezinde yer alan yaklaşık 500 m2lik teşhir alanını mutlaka ziyaret edin. AYT Home’da mutfak mobilyasından kahve makinesine kadar eksiksiz bir mutfak yaratabileceğiniz gibi sadece ihtiyacınız olan ürünlere tekil olarak da sahip olabilirsiniz.

AYT Home, Master Chef Sedef Ozan Kıvanç ile farklı

AYT Home, AYT Home Club üyelerine özel bir dünyanın kapılarını açarak, farkını her an hissettiriyor ve hem yaptığı event’ler hem de sunduğu özel ayrıcalıklar ile herkesin beğenisini kazanıyor.

Türkiye’nin ilk Bayan Aşçıbaşı ve Master Chef ünvanına sahip “World Master Chef “ BELGELİ Sedef Ozan Kıvanç AYT Home Club üyeleri için mutfaktaki yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok