Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta tazeliğin en zarif ve pratik yolu

Sağlıklı, estetik ve kaliteli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Taşev, Mafen 3’lü Saklama Kabı ile gıdalarınızı uzun süre taze tutu...

Mutfakta tazeliğin en zarif ve pratik yolu
Sağlıklı, estetik ve kaliteli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Taşev, Mafen 3’lü Saklama Kabı ile gıdalarınızı uzun süre taze tutuyor. 

Zarif duruşu ile mutfaklara şık bir görünüm kazandıran Mafen 3’lü Saklama Kabı, kusursuz tasarımı sayesinde bakliyat ve kuru gıdaların havayla temasını engelliyor. BPA içermeyen plastik yapısıyla içindeki ürünlere hijyen kalkanı oluşturan Mafen saklama kapları, 3 farklı boyutuyla satışa sunuluyor.

Birbirinden şık ve yüzde yüz yerli ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Taşev, mutfakta düzen sağlamanın en ideal yöntemlerden biri olan saklama kaplarıyla tercih sebebi olmaya devam ediyor. 

Pratik tasarımı ve zarif görünümüyle mutfağınıza şıklık katan Taşev Mafen 3’lü Saklama Kabı; erzak, bakliyat ve kuru gıdaları uzun süre taze tutuyor. Tamamen yerli üretim olma özelliğiyle dikkat çeken Mafen 3’lü Saklama Kabı, hava geçirmez kapakları sayesinde gıdalarınızın hava ile temasını engelliyor. 

BPA içermeyen plastik yapısıyla tüm bakliyatları sağlıklı ve hijyenik şekilde muhafaza eden Taşev saklama kapları, 3 farklı boyutuyla alternatifli seçenekler sunuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok