Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Topi Peynirli Mantarlı Güveç hem hafif hem de çok lezzetli

İşte! peynir tutkunlarına farklı bir yemek tarifi. Muratbey’in lezzetli peyniri Topi ile fırında mantarlı güveç pişirerek, sevdiklerinize le...

İşte! peynir tutkunlarına farklı bir yemek tarifi.


Muratbey’in lezzetli peyniri Topi ile fırında mantarlı güveç pişirerek, sevdiklerinize lezzetli bir sürpriz yapabilirsiniz

Topi Peynirli Mantarlı Güveç, peynirden vazgeçmem, her öğün yerim diyenlere lezzet şöleni yaşatacak. Topi peynirinin güveç lezzetiyle birleşmesiyle muhteşem bir öğlen ya da akşam yemeği haline dönüşecek olan Topi Peynirli Mantar Güveci kolay yapımı ve besleyiciliğiyle kısa sürede favoriniz olacak.

Lezzeti ve pratik tarifiyle misafir sofralarınızda da gururla sunabileceğiniz Topi Peynirli mantar güvecini hemen yapabilirsiniz.

Malzemeler

Muratbey Topi Peynir

10 adet kültür mantarı

(güvecinizin büyüklüğüne göre daha fazla da olabilir)

5-6 adet Çeri Domates

Muratbey Tereyağı

Zeytinyağı

Pul biber, kekik, tuz

Yapılışı: Mantarları yıkayıp, yağladığınız güveç kabına dizin. Aralarına çeri domatesleri yerleştirin. Üstüne, minik tereyağı parçaları koyup zeytinyağı gezdirin. Mantarlar pişinceye kadar 200 derecede fırınlayın. Güvecinizi fırından çıkarıp mantarların yanına ve üstüne Muratbey Topi Peynirleri yerleştirin. Pul biber, kekik ve tuz ile lezzetlendirin. Tekrar fırına verip peynir eriyene dek yaklaşık 5 dakika daha pişirmeye devam edin. Topi peynirli mantar güveciniz hazır. Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe