Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

3. nesil kahvecilerin mekanı

“Kahvenin Rotası” mottosuyla yola çıkan Coffee Gutta, iyi ve taze kahve hareketinin öncüsü olarak dikkat çekiyor. Dünyanın farklı yörelerind...

“Kahvenin Rotası” mottosuyla yola çıkan Coffee Gutta, iyi ve taze kahve hareketinin öncüsü olarak dikkat çekiyor. Dünyanın farklı yörelerinde yetiştirilmiş kahve çekirdeklerini kendi harmanlayıp, kahve severler ile buluşturuyor.

Kolombiya, Brezilya, Kosta Rika, Etiyopya, Kenya ve benzeri yörelerden özenle seçilen kahve çekirdeklerini kendi kavuran Coffee Gutta, kahve severlerin kendilerini iyi hissedeceği ve keyifle kahve tüketeceği atmosfer sunuyor.

Şubelerinde 3. Nesil Kahve çeşitlerine yer veren Coffee Gutta her yudumunda kahvenin tadını almak isteyenler için Chemex, Hario V60, Aeropress, Cold Brew özel demleme yöntemleriyle lezzeti ve kaliteyi bir araya getiriyor.

Coffee Gutta, üçüncü nesil kahve alanında “kişiye özel” konseptiyle fark yaratıyor. Alanında uzman baristalar kahve tutkunları ile özel olarak ilgileniyor. Coffee Gutta, kahvenin yanında özenle seçilmiş lezzetli yiyecekler ile keyifli atıştırmalıklar da sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok