Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Annelere İlham Veriyor, Çocukların Kahvaltısını Renklendiriyor

Özgün tasarımlarıyla sofraları yenilikle buluşturan LAV, günün en önemli öğünü kahvaltıyı anne ve çocuklara daha eğlenceli hale getirmek içi...

Özgün tasarımlarıyla sofraları yenilikle buluşturan LAV, günün en önemli öğünü kahvaltıyı anne ve çocuklara daha eğlenceli hale getirmek için yaratıcı fikirler sunuyor. 

LAV’ın yenilikçi dünyasındaki ürünlere biraz hayal gücü ve el becerisi de eklendiğinde kahvaltının vazgeçilmez lezzetlerinden doğa fotoğrafı ve çizgi film kahramanı gibi sunumlar oluşturmak mümkün. LAV Empire Serisi’nin büyük hacimli meşrubat bardağı, yaratıcı sunumların tamamlayıcısı olarak sofralarda yerini alıyor.

LAV birbirinden eğlenceli sunum önerileriyle anne ve çocuklar için kahvaltı keyfini eğlenceli hale getiriyor. Çocukların hayal gücüyle; yumurtadan güneşin, maydanozdan ağacın, biberden çimenin ya da bir çizgi film kahramanının sofraları ziyaret etmesi mümkün. LAV ürünleriyle şekillenen sunumlarda yaratıcılığın sınırı yok.

Güne enerjik ve zinde başlayabilmek için içecek porsiyonlarını büyük tutmak önemlidir. Birbirinden renkli meyve suları, çocukların vazgeçilmezi süt, meyve ve sebzelerin bir araya geldiği sağlıklı smoothie içecekler LAV Empire serisi meşrubat bardaklarında doyumluk ölçülerle sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok