Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kuşkonmaz menüsüyle tadım şöleni

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en üst katında yer alan Izaka Restaurants, kuşkonmaz menüsüyle misafirlerine tadım şöleni sunuyor. Exec...

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en üst katında yer alan Izaka Restaurants, kuşkonmaz menüsüyle misafirlerine tadım şöleni sunuyor. Executive Chef Eyüp Çevik’in hazırladığı kuşkonmaz menüsü, 15 Nisan – 15 Mayıs tarihleri arasında lezzet severlerle buluşuyor.

Panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına sahip olan Izaka Restaurants, misafirlerine mevsimine uygun menüler sunmaya devam ediyor. Otelin deneyimli Executive Chef’i Eyüp Çevik tarafından hazırlanan menüde kuşkonmazın en lezzetli halleri sunuluyor.

15 Nisan’dan 15 Mayıs’a kadar servis edilen “Kuşkonmaz” menüsünde; “Kremalı Kuşkonmaz Çorbası” ve “Kuşkonmaz Risotto üzerinde Deniz Kereviti” tatlarıyla adından söz ettiriyor. Kurutulmuş domatesli kabuklu taze patates püresi ve balsamik sos ile sunulan “Yeşil Kuşkonmazlı Izgara Dana Pirzola” et severler için lezzetli bir alternatif oluyor. Izgara sebze şiş, mini roka yaprakları ve limonlu kapari sos ile hazırlanan “Kuşkonmaz Beğendisi üzerinde Izgara Somon Balığı” ise kuşkonmaz ve balık ikilisini bir arada yemek isteyenler için sunuluyor. Menü, Mascarpone peynirli kuşkonmaz dondurması ile servis edilen “Akça Ağaç Şurubu ile Karamelize Edilmiş Kuşkonmaz ve Taze Çilekli Sabayon” ile son buluyor.

Eşsiz boğaz manzarası, kaliteli hizmeti ve birbirinden lezzetli yemekleriyle adından söz ettiren Izaka Restaurants, birbirinden lezzetli tatların bulunduğu “Kuşkonmaz” menüsüyle misafirlerini bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe