Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Özlenen Kahverengi Şişe Geri Döndü

Meyve suyu denince akla gelen ilk markalardan olan Tamek, tüketicilerine özledikleri “Kahverengi Şişe”deki meyve sularını yeniden sunuyor.  ...

Meyve suyu denince akla gelen ilk markalardan olan Tamek, tüketicilerine özledikleri “Kahverengi Şişe”deki meyve sularını yeniden sunuyor. 

Yoğun kıvamı ve yüzde yüz yerli meyvelerden gelen enfes lezzeti ile unutulmazlar arasına giren Tamek’in meşhur kahverengi şişeli meyve suları, satış noktalarında gerçek meyve lezzeti arayanları bekliyor.

1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, meşhur kahverengi şişede ürettiği meyve sularını yeniden pazara sunuyor. Meyvelerin en saf, en doğal halini kahverengi şişeye sokan Tamek, yıllar sonra yine damaklarda aynı eşsiz tadı bırakıyor.

Kahverengi Şişenin İçeriği Değişmedi

Yoğun kıvamı ile geçmiş yılların en beğenilen tatları arasına giren kahverengi şişedeki Tamek meyve suyu, tekrar piyasaya sunuluyor. Yoğun kıvamlı, benzersiz lezzetli Tamek meyve suları, içenleri o yılların açık hava sinemalarına, çay bahçelerine, sokakta oynanan oyunlarına, eşsiz anılarına götürüyor.

Benzersiz Kayısı, Şeftali ve Vişne Lezzeti Raflarda

200 ml’lik şişelerde satışa sunulan Tamek meyve suları, yoğun kıvamı, kayısı, şeftali ve vişneli meşhur tatlarıyla tüm Türkiye çapındaki satış noktalarında bulunabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe