Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bahar ile tazelenen mutfaklar için yeni tema: Renkli Mutfaklar

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, stoklarla sınırlı yepyeni teması “Renkli Mutfaklar” ile mutfakları gülümsetiyor, baha...

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, stoklarla sınırlı yepyeni teması “Renkli Mutfaklar” ile mutfakları gülümsetiyor, baharın renklerini ve enerjisini mutfağınıza taşıyor.

Evin en değerli köşesi olan mutfakta kullandığımız renkler ve desenler bizi fazlasıyla etkiliyor. Pratik kullanımları ve pastel renkleriyle birbirinden çeşitli mutfak ürünleriyle dolu “Renkli Mutfaklar” teması, mutfağını yenilemek ve mutfağının enerjisini yükseltmek isteyenlerin beğenilerine sunuluyor.

Ferah ve aydınlık renklerle mutfağınızda tazelik zamanı!

Mutfağınızda geçirdiğiniz zamanınızı keyifli hale getirecek pembe ve mint renk seçenekleriyle; granit tavalar, ahşap kağıt havlulukları, mutfak sepetleri, bambu kesme tahtaları ve fırın kapları, mutfağınıza tazelik katacak.

Silikon mutfak ürünleri ile mutfağınızda özel tatlarınızı oluşturun!

Pembe ve mint renk seçenekleriyle özel tariflerinizde yardımcınız olarak ilham kaynağınız olacak; silikon kek kalıplarından çeşitli krema pompasına, narenciye sıkacağından merdanelere, tüm ürünler “Renkli Mutfaklar” temasında.

Sınırlı sayıda üretilen tema ürünlerine ulaşmak için; 310’ü aşkın mağazasından size en yakın olanını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz English Home online mağazasına ulaşabilir, mobil uygulamamızı indirerek kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe