Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ronnefeldt ile Yaza Hazırlanın...

Ürün yelpazesinde benzersiz lezzetler sunan Ronnefeldt, sağlıklı olmasının ötesinde bu yaz fit kalmanıza da yardımcı olacak.  Geniş ürün gam...

Ürün yelpazesinde benzersiz lezzetler sunan Ronnefeldt, sağlıklı olmasının ötesinde bu yaz fit kalmanıza da yardımcı olacak. 

Geniş ürün gamında yer alan yeşil çaylardan Morgentau ve Green Dragon ile çayların kraliçesi beyaz çaylardan Chinese Spring ve Silver Yunnan sezon favorilerinden.

MORGENTAU

Yiyecek dünyasının Oskar’ı olarak adlandırılan ‘Great Taste’ ödüllü benzersiz lezzet Morgentau ,birçok ünlünün de favorisi. Sencha ve egzotik meyve çiçeklerinin (mango, limon ve gül yaprakları) karışımından yaratılan müthiş kreasyon, yeşil çaya bakışınızı yeniden yorumluyor.

GREEN DRAGON

Yeşil çayın hafifliğinin tazelikle birleşimi, çay severler için nadir bir tat sunuyor. İlkbaharda toplanan üst tomurcuklardan elde edilmiş Çin çayı Green Dragon, aromatik ve kavruk bir tada sahip.

CHINESE SPRING

Yüksek kalite Pai Mu Tan beyaz çayının çarkıfelek meyvesi (passion fruit) ile harmanlanmasından oluşan, içerisinde ebegümeci çiçeği ile aynısafa çiçeği bulunduran yumuşak aromalı bu lezzet, tüm duyulara sesleniyor.

SILVER YUNNAN

Beyaz çayların en ünlülerinden Silver Yunnan, gümüşi bir parlaklıktaki geniş ilk sürgünlerin toplanmasıyla elde edilen iğne görünümlü özel bir Çin çayı. Tam gövdeli bu tat; yumuşak, çiçeksi, ve meyveli bir damak yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok