Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan’a Özel Vakko Hurmalı Çikolata

Birbirinden lezzetli çeşitleriyle özel günlerin ve şık ikramların vazgeçilmez tercihi Vakko Chocolate, Ramazan’a özel hurmalı çikolatalarıyl...

Birbirinden lezzetli çeşitleriyle özel günlerin ve şık ikramların vazgeçilmez tercihi Vakko Chocolate, Ramazan’a özel hurmalı çikolatalarıyla lezzet kapılarını aralıyor. Dünyanın en iyi İsviçre Çikolatası esas alınarak üretilen Vakko Chocolate ve hurmanın mükemmel uyumu Ramazan sofralarını daha da keyifli kılıyor.

1989 yılından bu yana özel günlerin ve en şık ikramların tercihi Vakko Chocolate, geleneksel lezzetlere modern bir yorum getirmeye devam ediyor. Vakko Chocolate’ın sütlü ve bitter çikolatası, yüksek besin değeri ve antioksidan özelliğiyle Ramazan aynın vazgeçilmez meyvesi hurma ile buluşarak eşsiz tatlar yaratıyor.

Ramazan’a özel 400 gramlık metal kutusunda Vakko’ya özgü şıklıkta satışa sunulan Vakko Hurmalı Çikolata, istenilen miktarda da satın alınabiliyor. Vakko Hurmalı Çikolata, tüm Vakko ve Vakko Chocolate mağazalarının yanı sıra Online Shop’ta Vakko dostlarıyla buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe