Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan’da leziz iftar sofraları hazırlamak isteyenler

Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte’den, iftar sofralarında eşsiz lezzetlere imza atmak isteyenlere birbirinden fonks...

Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte’den, iftar sofralarında eşsiz lezzetlere imza atmak isteyenlere birbirinden fonksiyonel ürünler…

Fakir mutfak grubu ürünleri, Ramazan’da leziz iftar sofraları hazırlamak isteyenlerin işini kolaylaştırıyor. Çorba, ana yemek, salata, tatlı gibi yiyecekleri kolay ve pratik şekilde hazırlamanızı sağlayan Fakir Mutfak Grubu ürünleri, ailenize ve misafirlerinize unutulmaz bir iftar sofrası kurmanıza yardımcı oluyor.

Çırpma, Doğrama, Karıştırma: Çok Fonksiyonlu Fakir Lucca

Kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı Lucca Blender Seti, 1000 watt gücünde olup, ergonomik tasarımıyla çırpma, doğrama, karıştırma gibi pek çok işin üstesinden kolaylıkla geliyor. Paslanmaz çelik aparatları sayesinde soğan, havuç, çiğ et, fıstık gibi besinleri parçalamak için ideal doğrayıcı görevi görüyor. 900 ml ölçü kabıyla kadınlara kalabalık iftar sofraları için benzersiz lezzetler hazırlama imkanı veriyor.

Fakir Sierra’dan Enfes Hamur İşi ve Tatlılar

4 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, 2 adet paslanmaz çelik çırpma aparatı, 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı olan Sierra El Mikseri, aksesuar saklama kutusuyla satışa sunuluyor. Sahur ve iftar sofralarında mükemmel hamur işleri, tatlılar hazırlamanıza olanak veriyor.

Güçlü ve Pratik: Fakir Trex Dual Doğrayıcı

Trex Dual (cam hazneli) Doğrayıcı, 500 ml kapasitesi ve çıkarılabilen 2 adet paslanmaz çelik bıçağıyla sert cisimleri kolaylıkla doğramaya yarıyor. 2 hız ayarının yanı sıra emniyet sistemiyle pratik ve güvenli kullanım sağlıyor.

İftar Sonrası Çaylar Fakir River’dan

İftar sonrası demli, kıvamlı ve mis kokulu çaylar demlemek isteyenlerin tercihi River Çay Makinesi, ayrıca sağlığına özen gösterenler için de bitki çayları demleme özelliğine sahip. River Çay Makinesi 1650 watt gücünde, 1,75 litre kapasiteli su ısıtıcısı ve 1,1 litre kapasiteli çelik demliğiyle iki temel parçadan oluşuyor. Retro tasarımlı Goldie Su Isıtıcısı, 1.7 litre kapasitesi ve boyalı paslanmaz çelik gövdesiyle mutfakların olmazsa olmazı. Aşırı ısınma ve susuz kaynatmaya karşı güvenlik sistemi ve otomatik kapanma özelliğiyle güvenli kullanım sağlıyor.

İster İftarda Izgara Keyfi, İster Sahurda Tost Keyfi

Fakir Valery Izgara & Tost Makinesi tost, sandviç ve ızgara yapılmaya uygun her türlü yiyeceği pişirmede kadınların mutfaktaki en büyük yardımcısı oluyor. 1800 watt gücü, ayarlanabilir ısı kontrol düğmesiyle, lezzetli tostlar ve ızgara çeşitleri yapabilmeye olanak tanıyor. Valery, 180° açılabilme özelliğinin yanında, kolay temizlenebilen paslanmaz çelik gövdesiyle kadınların işini kolaylaştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe