Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tatlı severleri bir araya getiren festival

Paşabahçe, ikinicisi bu yıl 5-7 Mayıs tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşecek olan Tatlıfest’in ziyaretçilerine ayrıcalıklı b...

Paşabahçe, ikinicisi bu yıl 5-7 Mayıs tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşecek olan Tatlıfest’in ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir hediye verecek. 

Tatlı severleri bir araya getiren festivalde ziyaretçiler, Paşabahçe fotogram alanında, etkinlik süresince çektikleri fotoğraflarını ölümsüzleştirebilecek.

Her dönem camda trendleri belirleyen Paşabahçe, tatlı severleri bir araya getiren ve bu yıl 5-7 Mayıs tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’ta ikinci kez düzenlenecek olan Tatlıfest’te ziyaretçilerle buluşacak. Tatlı tutkunları, etkinlik süresince çektikleri ve #bendentatlısıyok hashtagi ve @pasabahce etiketiyle paylaştıkları tüm fotoğraf karelerini, Paşabahçe fotogram alanında baskılarını alarak, ölümsüzleştirebilecek.

DJ performansları ve konserlerin yanı sıra Kids Cooking Academy tatlı şefleri, katılımcı markaların şefleri, eğitmen ve konuşmacıları tarafından düzenlenecek 80’in üzerinde etkinlikle renklenecek olan Tatlıfest’te Paşabahçe fotogram alanına uğrayın, muhteşem ve çok tatlı anlarınızı kayıt altına alın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok