Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Birbirinden lezzetli reçeller, sıcacık sağlıklı ekmekler…

Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin çok fonksiyonlu ekmek makinesi ile ağız tadınıza göre her çeşit ekmeği pişirebileceğiniz gibi reçel yapma ö...

Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin çok fonksiyonlu ekmek makinesi ile ağız tadınıza göre her çeşit ekmeği pişirebileceğiniz gibi reçel yapma özelliği sayesinde yaz meyvelerinin lezzetini sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Dayanıklı, estetik ve pratik kullanım özelliklerine sahip ürünleriyle hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ekmek Makinesi ile günün her saatinde sıcacık, mis kokan nefis ve sağlıklı ekmekleri evinizde yapabilme imkanı sunuyor.

Profilo Ekmek Makinesi, reçel yapma özelliği sayesinde de kahvaltıları lezzetlendiren birbirinden nefis reçelleri sofranıza getiriyor.

Bir Ekmek Makinesinden Çok Daha Fazlası

Üç farklı pişirme ve kızartma ayarı bulunan Profilo PBM1000W ve Profilo PBM0990X ekmek makineleri ile beyaz, tam buğday, çavdar, glutenli ya da glutensiz gibi pek çok farklı ve sağlıklı ekmeği evinizde yapabilir, yaz meyveleri ile hazırlayacağınız birbirinden lezzetli reçeller ile kahvaltı sofralarınızı taçlandırabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok