Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Le Creuset

90 yılı aşkın süredir birçok eve girerek özel anların parçası haline gelen Le Creuset Ramazan ayında mutfakların ve sofraların olmazsa olmas...

90 yılı aşkın süredir birçok eve girerek özel anların parçası haline gelen Le Creuset Ramazan ayında mutfakların ve sofraların olmazsa olması.

Ramazan dediğimizde hepimizin aklına birbirinden lezzetli yemeklerle hazırlanmış, tüm ailenin ve dostların bir araya toplandığı keyifli sofralar geliyor. Sunduğu farklı ürünler ve aksesuarlar ile bu güzel birlikteliklerin olmazsa olmazı Le Creuset Ramazan sofranıza renk katacak.

En geniş ailelerin dahi ihtiyaçlarını karşılayabilecek farklı boylardaki döküm tencere ve tavalardan rengarenk çaydanlıklara, özel ‘stoneware’ serisinden fırın kaplarına ve aksesuarlara hemen her Le Creuset ürünü Ramazan lezzetlerinin hazırlanması için vazgeçilmez.

Döküm ürünlerin ısı muhafaza özelliği sayesinde hazırladığınız yemekleri Ramazan sofralarında daha uzun süre sıcak olarak muhafaza etmek mümkün. ‘Stoneware’ ürünler ise ‘tatlısız olmaz’ diyenler için birçok tarifin hazırlanması ve sunumu konusunda uzman. Ramazan yemeklerinin finali çay keyfi ile yapılır diyorsanız rengarenk ve şık görünümleri ve ergonomik tasarımları ile Le Creuset çaydanlıklara karşı koyamayacaksınız.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok