Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Karşı konulmaz bir lezzet: Ton Bonfile

Dayanılmaz lezzetleriyle tat avcıları ve balık severlerin uğrak yeri olan Dardenia, Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi ton bonfileyi menüsüne d...

Dayanılmaz lezzetleriyle tat avcıları ve balık severlerin uğrak yeri olan Dardenia, Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi ton bonfileyi menüsüne dahil etti. 

Ton balığının lezzetini zeytinyağıyla birleştirerek gurme bir tat ortaya koyan Ton Bonfile’ye Fish&Sushi şubelerinde karabuğday, siyah pirinç ve kinoa eşlik ederken, Fish&Bread’de ise ister ekmek arası istenirse de chia tohumu, kinoa ve bulgurdan oluşan super mix servis ediliyor.

Balık severler için farklı alternatifler sunan Dardenia, Akdeniz mutfağının önemli lezzetlerinden ‘Ton Bonfile’yi Türkiye’de ilk kez müşterilerinin beğenisine sunuyor. Özel kesim prizma görüntüsü ve bütün parçayla iştah açan Ton Bonfile’ye Fish&Sushi şubelerinde karabuğday, siyah pirinç ve kinoa eşlik ederken, Fish&Bread’de ise ister ekmek arası istenirse de chia tohumu, kinoa ve bulgurdan oluşan super mix servis ediliyor.

Teppanyaki ızgarada pişirilen ve böylelikle suyu ve lezzeti bu korunarak servis edilen Ton Bonfile, üzerinde maydanoz sosuyla hazırlanıyor. Protein ve omega 3 deposu Ton Bonfile, bütün parça halinde Fish&Sushi şubelerinde kinoa, karabuğday ve siyah pirinçle, Fish&Bread şubelerinde chia tohumu, kinoa ve bulgurdan oluşan super mix ya da özel formüllü Dardenia ekmeği arasında tartar sos, yeşillik ve karamelize soğanla servis ediliyor. Yanında da sınırsız patates kızartması.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe