Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Tasarım Elektronik Sigaralar

Herkesin sigaraya bakış açısı farklıdır bazıları sadece ağız alışkanlığı olarak içer ve paket tüketmezler. Bazıları da günde bir iki hatta 3...

Herkesin sigaraya bakış açısı farklıdır bazıları sadece ağız alışkanlığı olarak içer ve paket tüketmezler. Bazıları da günde bir iki hatta 3 paket içebilirler.  Zararını bildiği halde neden bu kadar kişinin sigara içtiği düşünülürse, aslında bunun nedeni psikolojik kaynaklıdır.  Zaten bağımlılık durumu nikotinden ziyade psikolojik bir durumdur. Sözgelimi eğer bu bağımlılıktan kurtulmaya karar verdiyseniz ve bu durum gözünüzü çok korkutuyorsa elektronik sigaralar iyi bir alternatif olabilirler. Bunun nedeni bir şey içmeye devam edilmesi ma sigaranın pis kokusu yerine aroma olması, ayrıca sıvıda zararlı madde olmamasıdır. Ağız alışkanlığı için arada bir tüketiyorsanız da sigara içmemiş bunun yerine aromalı bir ağızlık almış olursunuz. Yani her ne amaçla kullanırsanız kullanın elektronik sigaralar bağımlılığı yenmenize destek verir. En azından süreci hafif atlatmak için yardımcı olur.

Yeni Tasarım Elektronik Sigara Modelleri

Her sene markalar farklı elektronik sigara modelleri ile kullanıcıların beğenilerine hitap ediyorlar. Renk, tutuş özellikleri, iç parçaların büyüklüğü gibi etkenlerle bu cihazlara siz de ulaşabilirsiniz. Fikir vermesi açısından metalik renklerin bu sene çok popüler oluğunu belirtmek gerekiyor.  Gümüş rengi silindir şeklindeki elektronik sigaraları değerlendirebilirsiniz. Ancak daha kutu gibi görünüm talep ediliyorsa da buna yönelik full kit elektronik sigara tasarımına yönelebilirsiniz. Şarj ve E-likit -Atomizer bölümleri kutularda yatay şekilde ayarlanmıştır. Bu da parçaların kendi şekillerinden kaynaklanır.  Bu kutu şeklindeki bölümün bazı otellerde daha küçük olduğunu belirtmek gerek. Yani çıkıntı kısmı bazılarında çok az, bazılarında da ele gelişi daha belli oluyor. Nasıl kullanımdan hoşlanıyorsanız buna göre seçim yaparsınız.


E Sigara Likiti

Yedek parça olarak da satın alabileceğiniz E sigara likiti belirli dönemlerde biten elektronik sigara sıvısıdır. Yani dumanın çıkmasını sağlayan bölüm burasıdır ve içinde saf nikotin ile aroma yer alır. Atomizer, likidin buhara dönüşmesini sağlayan ısıtıcıdır. Bu şekilde ağırlık bölümünden dumanı çekerek aroma kokusunu yayabilirsiniz. E sigara likiti sayesinde kapalı her mekânda bunu kullanabilirsiniz. Zararı olmadığı için yasaklanmadan içilebilmektedir.  Ancak yine de bir bağımlılığın devam ettiğini göstermesi nedeniyle çocuklarınızın yanında içmemeniz önerilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe