Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bosch Ev Aletleri iki kuşağı bir mutfakta buluşturdu

Bosch Ev Aletleri, ‘2 Kuşak 1 Mutfak’ projesi ile huzurevi sakinleri ve gastronomi öğrencilerini aynı mutfakta buluşturarak keyifli bir proj...

Bosch Ev Aletleri, ‘2 Kuşak 1 Mutfak’ projesi ile huzurevi sakinleri ve gastronomi öğrencilerini aynı mutfakta buluşturarak keyifli bir projeye imza attı

‘Yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunan Bosch Ev Aletleri’nin, d.ream Akademi’de hayata geçirdiği ‘2 Kuşak 1 Mutfak’ projesi kapsamında, huzurevi sakinleri ile gastronomi öğrencilerinden oluşan iki farklı kuşak, birlikte mutfağa girip geleneksel lezzetlerle dolu sofralar hazırladılar.

Hayatı kolaylaştıran teknoloji ve deneyimleri bir mutfakta buluşturacak bir platform yaratmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “Bizleri bugünlere hazırlayan ve geleceğimizin şekillenmesinde oldukça önemli bir role sahip olan büyüklerimizin deneyimlerinin yeni kuşaklara aktarılmasında köprü görevi yapmak istedik. Bunu yaparken, büyüklerimizin aktif hayatın içinde kalacakları, deneyimlerini, bilgilerini paylaşabilecekleri bir ortam yaratmamız gerektiğini düşündük.


Bu fikirden hareketle eski tarifleri, büyüklerimizin verdiği bilgilerle genç şef adaylarımıza hazırlattık. Büyüklerimizin deneyimini, gençlerimizin enerji ve heyecanıyla birleştirerek herkesin parçası olmaktan mutluluk duyduğu bir projeye hayat vermek bizi gururlandırdı.” şeklinde konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe