Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meksika’nın renkli sofraları evlerinizde

Crate and Barrel’ın elde boyanmış seramikleri, sofralarınızı Meksika’nın parlak ve çarpıcı renkleriyle buluşturuyor. Stil sahibi evlerin vaz...

Crate and Barrel’ın elde boyanmış seramikleri, sofralarınızı Meksika’nın parlak ve çarpıcı renkleriyle buluşturuyor.

Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, Meksika’nın geleneksel yemeklerinden esinlenerek hazırladığı renkli koleksiyonu ile yaz sofralarına ilham kaynağı oluyor.

El ile boyanmış seramik koleksiyonu, neşeli sofraları enerjik desenlerle süslerken serinin geniş ürün yelpazesi, yaz menülerinde seçenekleri artırıyor. Geleneksel Meksika lezzetlerini sofralarınızda eşsiz bir sunumla sergilemenizi sağlayan Santa Cruz Yuvarlak Servis Tabağı, gece mavisi ve açık krem desenlerin uyumuyla göz dolduruyor.

Canlılığını renklerinden alan girdap desenli Santa Cruz Cips & Sos Servis Tabağı, en keyifli sohbetlere eşlik ediyor. Santa Cruz Servis Kasesi ise parlak sarı ve açık krem renginden oluşan güneş şeklindeki deseniyle koleksiyona canlılık katarken, koleksiyonun tamamlayıcı unsurları arasında yer alıyor.

Cantina Çizgili Sofra Tekstili Koleksiyonu; yazın tüm neşesini yansıtan renkler ve geniş şeritlerle koleksiyona ilham kaynağı olurken, tüm koleksiyonun tamamlandığı sofralar festival havasına bürünüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok