Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dondurmaya havyar yorumu!

40’tan fazla çeşidiyle farklı tatlarda dondurmalar hazırlayan Pioppo Gelato, bu sefer Türkiye’de bir ilk olarak Havyarlı dondurma hazırladı!...

40’tan fazla çeşidiyle farklı tatlarda dondurmalar hazırlayan Pioppo Gelato, bu sefer Türkiye’de bir ilk olarak Havyarlı dondurma hazırladı!

Lezzetleri ve keyifli konseptiyle açıldığı her yerde ilgiyle karşılanan Pioppo Gelato, çeşitliliği ve dondurmaya kattığı yepyeni yorumları ile fark yaratmaya devam ediyor. Pioppo Gelato şimdi de havyar sevenler için tadına doyamayacakları çok özel sunumlar eşliğinde havyarlı dondurmalar hazırlıyor.

Özel davetler için farklı tatlarda ve sunumlarda lezzetler hazırlayan Pioppo Gelato, dondurma, frozen, yoğurt gibi alternatifleri dışında misafirlerine yalnızca Pioppo’ya has olan havyarlı dondurmalar hazırlayarak davetlere benzersiz şıklıkta seçenekler sunuyor.

Sevilen dondurmalarıyla Pioppo Gelato şimdi de Hillside Trio Ataşehir’e geliyor!

Bodrum dışında İstanbul’da Anadolu ve Avrupa Yakası olmak üzere 4 şubede hizmet vermeyi sürdüren Pioppo Gelato yeni şubesini Hillside Trio Ataşehir’de açıyor. Yaz sezonu boyunca İstanbul’un farklı noktalarında hizmet vermeyi amaçlayan Pioppo, yeni konseptte ve tatta dondurmalarını şimdi de Hillside Trio MoMo Pool Lounge Ataşehir’de dondurma severlerle buluşturuyor.

İncirli Cevizli, Bal Bademli, Bodrum Mandalinalı, Nutellalı gibi 40’tan fazla çeşidinin yanı sıra “kendi dondurmanı yarat” konseptiyle istediğiniz her dondurmayı hazırlayabilen Pioppo Gelato, tüm dondurma severlerin hayalindeki tatları gerçeğe dönüştürüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe