Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çok tahıllı ekmek üretmenin pratik yolu

Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’nin farklı un tipleri, tahıl ve çekirdeklerle zenginleştirilmiş içeriği ile fırıncılar vazgeçilemeyecek lez...

Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’nin farklı un tipleri, tahıl ve çekirdeklerle zenginleştirilmiş içeriği ile fırıncılar vazgeçilemeyecek lezzette ekmek ve unlu mamuller sunuyor. 

Kullanıma hazır ve oldukça pratik bir karışım olan Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile ekmek üreticileri hem vakitten hem de maliyetten tasarruf ediyor.

Çeşit ekmek üretiminin en büyük yardımcısı Inventis, miks serisine yepyeni bir ürün daha ekledi. Yeni karışım Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi ile fırıncılar birçok farklı hammaddeyi temin etme ve karıştırma zahmetinden kurtularak zaman ve maliyet tasarrufu sağlarken, katma değerli ve zengin içerikli lezzetleri de kolaylıkla sunabiliyor.

Kullanımı gecikmeli fermantasyon, donuk ürün tekniği gibi farklı üretim tekniklerine de uygun olankarışımın içeriği, buğday, yulaf ve çavdar gibi birbirinden farklı un tipleri, keten tohumu, ay çekirdeği ve diğer yağlı tohumlar içerdiğinden oldukça zengin.

Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çok Tahıllı Ekmek Miksi’ne sadece su, tuz ve maya ekleyerek tadı, kokusu ve görüntüsü ile fark yaratan lezzetleri üretebilmek çok pratik.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe