Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mado’dan meyveli muhallebi

Geleneksel Türk Muhallebisi, Mado’nun 167 yıllık tecrübesiyle yepyeni bir lezzete dönüşüyor. Doğal ve taze meyvelerle yapılan vişne taneli v...

Geleneksel Türk Muhallebisi, Mado’nun 167 yıllık tecrübesiyle yepyeni bir lezzete dönüşüyor. Doğal ve taze meyvelerle yapılan vişne taneli ve kivili geleneksel Türk muhallebisi Mado misafirleriyle buluşuyor.

167 yıllık tecrübesi ile Türkiye’de geleneksel dondurma denince akla gelen ilk marka olan Mado, sütlü tatlılarıyla da fark yaratıyor.

Geleneksel Türk muhallebisi Mado mutfağında yepyeni bir lezzete dönüşüyor. Gerçek meyvelerden yapılan yüzde 100 doğal vişne taneli ve kivili geleneksel Türk muhallebisi, Mado’nun özgün yorumuyla Türkiye’nin beğenisine sunuluyor.

Katkı maddesiz, yüzde 100 doğal

Günümüzde yükselen sağlıklı yaşam hareketine destek veren Mado, nesilden nesile aktardığı geleneksel taze doğal sütlü tatlılarını yüzde 100 doğal meyveler ile buluşturuyor.

Hem sağlıklı hem de lezzetli Mado vişne taneli ve kivili muhallebiler hiçbir katkı maddesi kullanılmadan Mado kafe restoranlarda servis ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe