Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Demlique Çay Saatinde Dünya Turu

Fairmont Quasar İstanbul’un içinde yer alan Demlique çay saatinde dünya turu vaad ediyor! Fairmont’un ikonik otellerinin bulunduğu Londra ve...

Fairmont Quasar İstanbul’un içinde yer alan Demlique çay saatinde dünya turu vaad ediyor! Fairmont’un ikonik otellerinin bulunduğu Londra ve New York’un gelenekselleşmiş çay saati menülerine, Türk klasiklerinden oluşan İstanbul menüsü eşlik ediyor.

Ocak ayında kapılarını açan ve köklü Fairmont markasının seçkin yeme içme geleneğini İstanbullularla buluşturan Fairmont Quasar İstanbul, şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşmak ve dinlenmek için ideal bir alternatif sunuyor.

Fairmont Quasar İstanbul’un içinde yer alan ve Türkiye’nin geleneksel çay ve kahve kültürünü modern bir şekilde yorumlayarak konuklarını ağırlayan Demlique’de özel konseptli, en tatlı çay saatini başlatıyor.

Fairmont ailesinin efsanevi otellerinin yer aldığı New York ve Londra kentlerinin akşamüstü çay alışkanlıklarına tatlı bir gönderme yapan ve her gün 14.30-17.30 arasında gerçekleşecek olan çay saati “Londra”, “New York” ve “İstanbul” menülerinden oluşuyor.

Londra menüsünde İngilizlerin beş çayının vazgeçilmez lezzetleri scone’lar, marmelat alternatifleri ve kaymakla birlikte sunulurken, mini sandviçlere kış ekleri, opera, bademli makaron ve elmalı tarçınlı tart gibi çeşitli klasik tatlar da eşlik ediyor.

İstanbul’da New York havası almak isteyenler, hindili, etli sandviçlerin, bagel’ların tadına bakabilir ve çay saatini New York usulü bir cheese cake ile sonlandırabilirler.

Tercihini İstanbul menüsünden yana kullanan misafirler ise, Çubuk turşusu ile sunulan dilli sandviçlerden Trakya keçi peyniri, kurutulmuş domates, bal ve kaymak eşliğinde servis edilen bazlamaya, taş kadayıftan Bursa kestane şekerine kadar klasik Türk tatları ve dost sohbetleri eşliğinde harika bir akşamüstü geçiriyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok