Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sokak Lezzetleri Sihirli Fiyatlarla Öğle Arası HuQQabaz’da

Q Gıda çatısı altında geleneksel sokak lezzetlerini batı senteziyle harmanlayan HuQQabaz, açık havada vakit geçirmeyi sevenler için WaterGar...

Q Gıda çatısı altında geleneksel sokak lezzetlerini batı senteziyle harmanlayan HuQQabaz, açık havada vakit geçirmeyi sevenler için WaterGarden HuQQabaz’ın üst katını hizmete açtı. 

Lezzeti maceracı sunumlarla buluşturan HuQQabaz, 24 Haziran tarihine kadar geçerli seçili ürünlerde hafta içi 12.00 – 14.00 saatleri arasında %25 indirimli fiyatlarla sunduğu menüleriyle öğle saatlerinin buluşma noktası olmaya devam ediyor…

Kalitesi, çeşitliliği, rahat atmosferi ve uygun fiyatlarıyla açıldığı günden beri Ataşehir’in gözde mekânları arasında yerini alan HuQQabaz, şimdi hizmete sunduğu teras katıyla daha da keyifli. HuQQabaz, akıllı masaları ve hızlı servis için kata özel kurulan barıyla hizmetteki kalite anlayışını, yenilikçi konsepti ve güler yüzlü ekibiyle hayata geçiriyor. Anne babalar keyifle sohbet ederken aynı zamanda oyun ve etkinlik alanında eğlenceli vakit geçiren çocuklarını da izleyebiliyorlar.

Öğle saatlerine keyifli anlar katın

24 Haziran tarihine kadar seçili ürünlerde hafta içi 12.00 – 14.00 saatleri arasında %25 indirimli fiyatlarla sunulan menü cazip fiyatlarının yanı sıra lezzetiyle de doyum olmaz anlar sunuyor. Sokak lezzetlerini aynı çatı altında buluşturan HuQQabaz öğle arasında ShisQebab ile dürümlere, BalıQekmek ile Eminönü esintisine, GevreQ ile pide, QofteBurqer ile hamburger, TavuQçu ile hafif tavuk lezzetlerine, YeşilliQ ile zengin salatalara, MaQarna ile tadına doyulmaz makarnalara ve Qtatlı ile vazgeçemeyeceğiniz tatlılara davet ediyor. Öğle saatlerinde rahat bir nefes alıp, günün stresine keyifli bir tat katmak için HuQQabaz’ı rotanıza mutlaka ekleyin!

Teras Katı; Toplam 170 kişilik oturma kapasiteli ve 5 adet loca alanına sahip terasın tüm noktalarından havuz manzarası izlenebiliyor. 17.00 – 01.00 saatleri arasında hizmet verilen teras, yaz aylarında hafta içi 17.00 – 01.00, hafta sonu 10.00 – 01.00 saatleri arasında açık olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok