Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ev yoğurdu ile bebekler daha sağlıklı, daha güçlü!

Bebeklerin en temel ihtiyacı olan ‘Kalsiyum’un en sağlıklı yolu; ‘yoğurt’tan geçiyor Bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecinde en çok tüketilen g...

Bebeklerin en temel ihtiyacı olan ‘Kalsiyum’un en sağlıklı yolu; ‘yoğurt’tan geçiyor

Bebeklerin ek gıdaya geçiş sürecinde en çok tüketilen gıdaların başında yer alan ve besin değeri ile maksimum fayda sağlayan kalsiyum zengini yoğurdu, Profilo Yoğurt Makinesi ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ek gıda sürecine yeni geçmiş bebeklerinin sağlıklı besinler tüketmesi için gayret gösteren ve sağlıklı yaşamdan ödün vermeyen annelerin hayatını Profilo Yoğurt Makinesi ile kolaylaştırıyor.


Renkli cam kavanozlar sayesinde bebeğinizin yoğurdunu her yerde yanınıza alabilirsiniz…

Profilo’nun sağlıklı yaşam konsepti ile sunduğu 1,4 litrelik kapasiteli Yoğurt Makinesi, yoğurt yaparken kıvam tutturma derdini sonlandırıyor. Ayrıca Profilo Yoğurt Makinesinin, 200 ml cam kavanozları ile yoğurt her zaman günlük ve taze olarak tüketilebiliyor ve anneler bebeklere yoğurtlarını cam kavanoz sayesinde sağlıklı bir şekilde dışarıda da yedirebiliyor.

Dijital ekranı ile kullanım kolaylığı sağlayan Profilo Yoğurt Makinesi, bebeklerini daha sağlıklı beslemek ve büyütmek isteyen anneler için Profilo Yetkili Satıcılarında satışa sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok