Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hint Mutfağının En Seçkin Lezzetleri

Hint mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbullularla tanıştıran, özel ayranları, dondurmaları ve yemekleriyle unutulmaz lezzetler vadeden Hint...

Hint mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbullularla tanıştıran, özel ayranları, dondurmaları ve yemekleriyle unutulmaz lezzetler vadeden Hint restoranı Dubb, şef Vinod Kumar Chouhan’ın özel olarak hazırladığı menüler ile sizi Hindistan’da mistik bir yolculuğa çıkaracak.

Dünyanın en çok sevilen mutfaklarından Hint mutfağının en önemli seçkileri sizleri Hilton İstanbul Bosphorus’un bahçesindeki Dubb Restoran’da bekliyor. Dubb Indian Bosphorus’un deneyimli Şefi Vinod Kumar Chouhan’ın özel olarak hazırladığı menüler sizleri Hindistan’da mistik bir yolculuğa çıkarırken, restoranda Hindistan’ın çeşitli yörelerinin en lezzetli örnekleri Hint yemek sunum kurallarına uygun olarak servis ediliyor.

Baharatlardan gelen sağlığı sunan ve özel olarak Hindistan’dan getirilen 40’tan fazla baharat kullanılarak yapılan yemekler, harareti alma özellikleriyle eşsiz bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Özel ayran ve dondurmalar

Yaz boyunca Hilton İstanbul Bosphorus’un en gözde restoranlarından biri olan Dubb, sunduğu lezzetlerle İstanbul’da Hindistan’ı yaşatıyor. Hindistan’da çok tüketilen mango, portakal ve safranlı ayran çeşitleri ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan tamamen sütten yapılan Hint usulü “kulfi matkewali” dondurması, menünün en çok ilgi gören tatları olarak öne çıkıyor.

Hint baharatlarıyla marine edilip sebzelerle soslandırıldıktan sonra tandırda pişirilen bir kuzu kıyma kebabı olan “shunhari shikh kebab” ve Hindistan’ın ünlü lezzetlerinden siyah mercimek sevenlere özel “dal makhani” gibi tatların yanında, vejetaryen misafirlerini de oldukça memnun edecek alternatifler sunuyor. Menüsünün yaklaşık yüzde 60’ı vejetaryenlere özel olarak hazırlanan Dubb, İstanbulluları benzersiz lezzetlerle tanıştırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok