Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar

bomontiada’nın en sevilen duraklarından Monochrome, serin sonbahar günlerinde, ağız tatlandıran atıştırmalıkları misafirleriyle buluşturuyor...

bomontiada’nın en sevilen duraklarından Monochrome, serin sonbahar günlerinde, ağız tatlandıran atıştırmalıkları misafirleriyle buluşturuyor. 

Monochrome’un iddialı öğleden sonra atıştırmalık alternatifleri arasında taze pişmiş tuzlu waffle, Monochrome burger ve Yeşil Yeşil Yeşil Salata öne çıkıyor.

Monochrome’un imza lezzetleri arasında yer alan taze pişmiş tuzlu waffle; tavuklu ve somonlu seçenekleri ve çıtır hamuruyla farklı tatlar denemeyi sevenlere iddialı bir deneyim yaşatıyor. Monochrome’un en sevilen ve tercih edilenlerinden olan Monochrome burger ise iştah kabartan dana köfte, domates, marul, turşu ve zingy mayonez ile hazırlanıyor. Patates kızartması ve coleslaw salatası ile birlikte servis edilen Monochrome Burger öğleden sonraları için keyifli bir alternatif oluşturuyor.

Hafif ve doyurucu atıştırmalıklardan vazgeçemeyenler için ise, Monochrome’un özel lezzetlerinden Yeşil Yeşil Yeşil Salata öne çıkıyor. Taze kişniş, nane, maydanoz, roka, taze soğan, soya fasulyesi, kuşkonmaz, fırınlanmış ay çekirdeği, kabak çekirdeği, badem tohumları, adaçayı, yeşil mercimek ve bezelye filizleri ile hazırlanan Yeşil Yeşil Yeşil Salata, limon sos ve kruton ile lezzetlendiriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok