Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Selfie çılgınlığı şimdi Latte’lerde!

HuQQa ve HuQQabaz’dan selfie ve kahveseverlere yaratıcı bir sunum; “Selfie Latte!” Q Gıda çatısı altında geleneksel lezzetleri batı senteziy...


HuQQa ve HuQQabaz’dan selfie ve kahveseverlere yaratıcı bir sunum; “Selfie Latte!”

Q Gıda çatısı altında geleneksel lezzetleri batı senteziyle harmanlayan HuQQabaz ve HuQQa, Selfie Latte ile misafirlerini şaşırtmaya devam ediyor.

Q Gıda çatısı altında hizmet veren HuQQa ve HuQQabaz, günün her saatine hitap eden menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye’de gıda sektöründe ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Atmosferi, çeşitliliği ve kalitesiyle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan HuQQa ve HuQQabaz ‘Latte Köpüğünü’ kahveyle desenleyerek misafirlerine sunuyor.

Kendilerini ve sevdiklerini tatlı bir sürprizle şımartmak, kahve keyfini eğlenceli hale getirmek isteyenler için arzu ettikleri fotoğraf veya figürü kahvelere taşınıyor. Selfie Latte ile bir ömür hatırası olacak kahveler, HuQQa ve HuQQabaz ayrıcalığı ile misafirlere sunuluyor.

Selfie Latte’ler, selfie çekimlerinin en yaratıcısı olmaya aday olurken, kahveseverlerin sohbetine renk katarak misafirlere sıra dışı bir deneyim yaşatacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok