Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Arçelik’ten Yeni Tasarımlı Ankastre Bulaşık Makineleri

Arçelik, cam tasarımlı vizon, beyaz, Manhattan gri ve siyah renklerdeki bulaşık makinelerini tüketicilerle buluşturuyor. A + enerji sınıfınd...

Arçelik, cam tasarımlı vizon, beyaz, Manhattan gri ve siyah renklerdeki bulaşık makinelerini tüketicilerle buluşturuyor. A + enerji sınıfından yer alan Arçelik bulaşık makineleri, 11 litre su tüketimi ve 14 kişilik yıkama kapasitesiyle evinizde tasarruf sağlıyor.

Mutfakta tasarım ve şıklığa önem verenlere Arçelik’ten yeni bir alternatif geliyor. Arçelik cam tasarımlı, tezgah altı bulaşık makinelerini 4 farklı renkte tüketicinin beğenisine sunuyor.

Vizon, beyaz, Manhattan Gri ve siyah renklerdeki 9462 FCV, 9462 FCB, 9462 FCG, 9462 FCS model bulaşık makineleri, şık tasarımları kadar enerji tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

A+ enerji sınıfında yer alan Arçelik bulaşık makineleri, 11 litre su tüketimiyle bütçenize yardımcı oluyor. 14 kişilik yıkama kapasitesi bulunan makineler Eko 50, Otomatik, Yoğun 70, Hızlı 58, Mini 30 ve ön yıkama olmak üzere toplam 6 programıyla bulaşıklarınızı hızlıca yıkıyor. Ayrıca 46 DBA ses seviyesi ile sessizce çalışıyor.

Yoğun alt sepet yıkama, ekstra durulama, tepsi yıkama ve değişken devirli motor teknolojisine (BLDC) sahip bulaşık makinelerinde, 24 saate kadar zaman erteleme özelliği bulunuyor. Ürünlerin diğer öne çıkan özellikleri arasında kir seviyesi algılama sensörü, bardak koruma sistemi ve su taşma güvenliği yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok