Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evimizin kalbi mutfakta atar

Konuklarımıza değer verdiğimizi göstermenin en güzel yolu güler yüzümüz. Ve bir de bilinçle özenerek hazırlanan menüler. Bu ana fikirle yola...

Konuklarımıza değer verdiğimizi göstermenin en güzel yolu güler yüzümüz. Ve bir de bilinçle özenerek hazırlanan menüler. Bu ana fikirle yola çıkarak Sağlıklı Misafir Sofram kitabını hazırlayan Pelin Bilgiç, her yemeğin ve tatlının sağlıklı bir alternatifinin olduğunu söylüyor.

Beef and Fish, Breakfast ve Sofra dergilerinde yemek yazarlığı yapan Pelin Bilgiç tamamı denenmiş tariflerinde geleneksel yemeklerimize modern dokunuşlarla sağlıklı menüler sunuyor.

Glutene ve laktoza duyarlı olup yemek seçenekleri konusunda sıkıntı yaşayanlar, vejetaryenler ve şeker toleransı olanlar için tariflerini özenle oluşturan Pelin Bilgiç zamanının ve sağlığının değerini bilenleri eşsiz tatlarla buluşturuyor.

Kaliteli, kuşe, resimli baskıyla dikkat çeken kitapta Pelin Bilgiç pişirme yönteminden, püf noktalarına kadar incelikleri paylaşıyor. Çorbalardan salatalara, et yemeklerinden hamur işlerine, şekersiz tatlılardan sebze meyve kokteyline kadar tariflerle sevdiklerinize, misafirlerinize müthiş masalar hazırlayabilirsiniz.Ayrıca lavantalı cheesecake, narlı mercimek köftesi, kinoalı omlet, yaban mersinli pancake gibi sıradışı lezzetlerle farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe