Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gıdaları Bir Aya Kadar Taze Tutan Buzdolapları

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, Fullfresh+ özelliği sayesinde mavi ışık teknolojisi ile sebze ve meyveleri 1 aya kadar taze tutu...

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, Fullfresh+ özelliği sayesinde mavi ışık teknolojisi ile sebze ve meyveleri 1 aya kadar taze tutuyor.

Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik, yenilikçi ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Arçelik’in 5850 NDEI, 2488 CES A+++ ve 2474 CE model buzdolapları Fullfresh+ özelliği, mavi ışık teknolojisi sayesinde sebze ve meyveleri 30 güne kadar taze tutuyor.

Fullfresh+ özelliği, özel hava kanalları ve sebzelik tasarımı ile nem kontrolü ve ideal saklama koşulu sağlayarak sebze ve meyveleri daha uygun koşullarda muhafaza ederken, mavi ışık teknolojisi gıdaların besin değerlerini korur ve gıdalarınız 30 güne kadar taze kalır. Sıfır derece kahvaltılık bölmesi ise kahvaltılıkların yanı sıra kısa sürede tüketilecek et ve balıkların da saklanması için ideal bir alan oluşturuyor.

Arçelik buzdolapları, Fullfresh+ özelliği, mavi ışık teknolojisi ve sıfır derece kahvaltılık bölmesinden oluşan tazelik paketine ek olarak, koku filtresi ve iyonizer özelliği ile gıdaların üzerine eksi yüklü iyon püskürterek kötü koku oluşumunu engelliyor.

Arçelik ile evde dondurma yapmak artık çok kolay

5850 NDEI model No-Frost buzdolabı bu özelliklerin yanı sıra dondurma makinesiyle de dikkat çekiyor. Entegre dondurma hazırlama haznesine sahip Arçelik Dondurmacı, istediğiniz çeşit dondurmayı en doğal haliyle 90 dakikada sizin için hazırlıyor. Dondurma aparatları çıkartılarak hızlı dondurma için kullanılabilen bu özel bölme, et ve balıkların besin değerini yitirmeden şoklanarak dondurulmasını sağlıyor.

A++ enerji seviyesinde bulunan leke tutmayan İnoks iki kapılı 5850 NDEI buzdolabının 611 litre brüt hacmi bulunurken, A+++ enerji sınıfındaki siyah cam kombi tipi iki kapılı 2488 CES A+++ model buzdolabı 520 litre hacme sahip. 580 litre hacimli beyaz cam kombi tipi iki kapılı 2474 CE model buzdolabı ise A+ enerji sınıfında yer alıyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe