Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şeker İlavesiz Reçeller

1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, ilave şeker içermeyen, ekstra geleneksel vişne ve çile...

1955 yılından bu yana tüketicilerini kaliteli ve lezzetli ürünlerle buluşturan Tamek, ilave şeker içermeyen, ekstra geleneksel vişne ve çilek reçellerini piyasaya sundu. Vişne ve çileğin en saf halinin elma suyu ile tatlandırıldığı reçeller, özellikle sağlığına özen gösterenlerin gözdesi olmaya aday.


Gıda sektörünün öncü firması Tamek, şeker ilavesiz ekstra geleneksel çilek ve vişne reçelleriyle kahvaltı sofralarını şenlendiriyor.

Sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü nedeniyle şekerli ürün tüketmekten kaçınanlara hitap eden vişne ve çilek reçelleri, sofra şekeri yerine, elma suyu konsantresiyle tatlandırılıyor

Kahvaltı Sofralarının Vazgeçilmezi

Kahvaltı sofralarının baştacı olan Tamek reçel ailesine yeni katılan şeker ilavesiz vişne ve çilek reçelleri, şeker hassasiyeti taşıyanlara çare oluyor. Form ve sağlığına daha fazla dikkat eden tüketiciler artık Tamek sayesinde gönül rahatlığı ile reçel tüketebilecekler. Tamek şeker ilavesiz ekstra geleneksel reçellerin bir porsiyonu (15 gr) sadece 43 kcal içeriyor.

Sıfır yağ oranına sahip vişne ve çilek reçeli hem formda ve sağlıklı kalmayı isteyen hem de reçelden vazgeçemeyenleri bekliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe