Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltı Menüsü İle Güne Mutlu Bir Başlangıç Yapın

Boğazın eşsiz manzarasına karşı, seksene yakın çeşidiyle kahvaltının adresi olan HUQQA, yenilenen kahvaltı menüsü ile günün ilk saatlerinde ...

Boğazın eşsiz manzarasına karşı, seksene yakın çeşidiyle kahvaltının adresi olan HUQQA, yenilenen kahvaltı menüsü ile günün ilk saatlerinde konuklarını ağırlıyor. 

Geleneksel Türk kahvaltısının yanı sıra French toast, pancake, müsli gibi dünya lezzetlerinin de sunulduğu HUQQA’nın yenilenen kahvaltı menüsünde; birbirinden farklı yöresel peynirler, kaşar peyniri, simit ve yumurtanın sahanda enfes sunumu, maşingadan çıkmış köy böreği ve özel haşhaş tarifleri bulunuyor.

HUQQA yenilenen kahvaltı menüsü ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Açıldığı günden beri boğaz hattının gözde mekanları arasındaki yerini alan HUQQA, hafta içi ve hafta sonu seksene yakın kahvaltılık çeşidiyle konuklarını ağırlıyor. HUQQA’da ürünlerin çoğu kendi yörelerinden getiriliyor.

Baklava hamurunda Trabzon minci peyniri, Tokat yöresinin kahvaltılık ezmesi, mevsiminde toplanmış meyvelerle hazırlanmış ceviz, portakal ve çilek reçeli, HUQQA’nın kendi üretimi olan ev sucuğu, kuru elmalı ve rezeneli ev yapımı sosisler, Eskişehir’in çiğ böreği gibi birçok yöresel yöresel lezzetin yanı sıra French toast, pancake, müsli ve meyveli yoğurt çeşitleri ile dünya kahvaltı kültürünün popüler lezzetleri de HUQQA kahvaltısında buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok