Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ofis çalışanlarına sağlıklı atıştırmalık molası

Sağlıklı atıştırmalık ve tam tahıllı gevrek ekmekte dünyanın lider markası Wasa, “İyi ye, iyi yaşa” sloganıyla yeni bir etkinlik daha başlat...

Sağlıklı atıştırmalık ve tam tahıllı gevrek ekmekte dünyanın lider markası Wasa, “İyi ye, iyi yaşa” sloganıyla yeni bir etkinlik daha başlattı. 

Her hafta bir iş merkezini ziyaret edecek olan Wasa ekipleri, etkinlik kapsamında Wasa gevrek ekmeklerle hazırlanan birbirinden lezzetli tarifler ile pratik Wasa sandviç ve bar çeşitlerini ofis çalışanlarıyla buluşturacak.

Günlük hayatın yoğunluğu ve hareketliliği neticesinde değişen yeme alışkanlıkları, etkilenen yaşam kalitesi ve sağlıklı yaşamdan her geçen gün biraz daha uzaklaşan ofis çalışanları için Wasa, sağlıklı yaşam etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Haftanın bir günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında büyük iş merkezlerini ziyaret edecek olan Wasa, ofis çalışanlarının ara öğünlerine sağlıklı lezzet alternatiflerini sunacak.

Lif, vitamin ve mineraller bakımından son derece zengin eşsiz tariflerin çalışanlarla buluşturulacağı etkinliklerde gevrek ekmek, sandviç ve bar çeşitleri ikram edilecek. Mart ayı sonuna kadar haftanın bir günü olarak planlanan etkinliklerle Wasa, günün büyük bir bölümünü ofiste geçiren çalışanlara yoğun iş temposunda sağlıklı ve keyifli bir mola verdirecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok