Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Misafirleri için menülerinde “Himalaya Tuzu” kullanıyor

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette, misafirlerinin dengeli ve iyi ya...

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar günün her saatine uygun lezzetli alternatifler sunan Kitchenette, misafirlerinin dengeli ve iyi yaşamına önem veren menüleri ile dikkat çekiyor.

Kitchenette, tarladan sofraya felsefesi ile mevsimsel ve en taze ürünleri kullanarak menüsünü düzenli olarak yeniliyor. Her zaman taze ve lezzetli yemekler sunan Kitchenette, menüsünü hazırlarken konuklarının iyi yaşamasına önem veren, en kaliteli ürün ve gıdaları kullanmaya dikkat ediyor.

Elmas kadar saf ve dünyada yenilebilen tek kristal olan halit tuz kristalleri artık Kitchenette’de de kullanılıyor

Tedarikçilerini özenle seçen Kitchenette, sağlıklı ve dengeli beslenmeye önem veren misafirleri için menülerinde “Himalaya Tuzu” kullanmaya başladı. Gerçek tuz olan kristal tuzların en kalitelilerinden biri olan Himalaya tuzu ile hazırlanan yemekler tüm Kitchenette’lerde misafirlerle buluşuyor.


İtalya’nın özel çiftliklerinden gelen özel ve taze peynirler

Kitchenette’in titizlikle tedarik ettiği diğer ürünlerden biri de İtalya’nın geleneksel taze peynirleri olan Buffala Mozzarella ve Ricotta. Yüzde 100 manda sütünden İtalyan uzman şefler tarafından geleneksel yöntemlerle günlük olarak Kitchenette’e özel üretilen peynirler lezzetleri ile de farklılıklarını ortaya koyuyor.

Güvenilir et, balık ve tavuk ürünleri

Kitchenette, menülerinde kullandığı et ve et ürünlerini, başta Balıkesir olmak üzere Türkiye’nin farklı yörelerinde düzenli olarak denetlediği iş ortağı çiftçilerinden temin ediyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın belirlediği esaslara uygun şekilde çiftlikten sofraya kadar yüzde 100 veteriner hekim kontrolünde takip edilen süreç sonunda ürünler, eğitimli kasaplar tarafından Kitchenette konukları için taze olarak hazırlanıyor. Kitchenette’in taze ürün felsefesi ile hiçbir şubesinde donmuş et kullanılmıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe