Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Renkleriyle mutfaklara zarafet katıyor

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, ürün yelpazesine eklediği yeni Plaza Serisi ile, çay, şeker, tuz, kahve ve bakliyat gibi gıda ürünle...

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, ürün yelpazesine eklediği yeni Plaza Serisi ile, çay, şeker, tuz, kahve ve bakliyat gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken; özel dizayn, mor ve gümüş rengiyle mutfaklara zarafet katıyor.

Mutfak dostu Emsan’ın yepyeni Plaza serisi; özel kare şık tasarımı, mor ve gümüş rengiyle mutfaklarınızda modacı dokunuşu oluşturuyor.

Mutfaklarda yeni bir ürün…

Baharat setlerinden kavonozlara saklama kaplarından tuzluk biberliğe kadar bir çok ürün grubunu içinden barından plaza serisiyle Emsan, mutfağınızdaki düzenin ismi oluyor. Çay, şeker, tuz, un, kahve ve bakliyat gibi bir çok gıdanın saklanabildiği Emsan Plaza serisi, pratikliğinin yanı sıra farklı tasarımı ve mor rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Emsan’ın son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Plaza Serisi, özel vakumlu kapak sistemi sayesinde içinde bulunan gıdaları olumsuz dış etkenlere karşı koruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe