Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemekler Hem Ekonomik Hem Lezzetli!

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum Gıda, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.  Ekonomik yapısıyla tüketici dostu...

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum Gıda, inovatif ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 

Ekonomik yapısıyla tüketici dostu olan ve her türlü pişirme yöntemiyle lezzetli sonuçlar ortaya çıkaran Yudum Gıda’nın yeni ürünü ‘Sırma Hamarat’ yemeklerin lezzetine lezzet katıyor.

Türkiye’nin en büyük sıvı yağ üreticisi Yudum Gıda, sahip olduğu yenilikçilik anlayışıyla tüketicilere alanında en iyi ürünleri sunmaya devam ediyor. Yudum Gıda, farklı tohum yağları ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yeni ürünü ‘Sırma Hamarat’ı tüketicileriyle buluşturuyor.

Mutfakta ustalığa giden yol, marifetten ve doğru yağ seçiminden geçiyor. Ekonomik olan ve her türlü pişirme yöntemiyle lezzetli sonuçlar ortaya çıkaran kokusuz bitkisel karışım yağı Sırma Hamarat, mutfakların ve hünerli ellerin yeni gözdesi oluyor. Mutfakların kaliteli ve bütçe dostu yeni üyesi Sırma Hamarat, 1 lt, 2lt ve 5 lt pet ile ayrıca 5lt teneke ambalajında raflarda yerini alıyor.

Yudum Gıda hakkında  Savola Grup bünyesinde yer alan Yudum Gıda, Türkiye’nin en büyük sıvıyağ üreticisidir. Şirketin çatısı altında Yudum, Sırma, Cielo ve Brillo markaları yer almaktadır. Sıvıyağ pazarında yıllardır Yudum ve Sırma markaları ile Türkiye’nin en çok tercih edilen sıvı yağlarını üreten Yudum Gıda’nın 18.000 m2 açık alan üzerine kurulu Ayvalık’taki fabrikasının yıllık üretim kapasitesi; mısır yağı ve ayçiçek yağı için 85.000 ton, zeytinyağı için 20.000 ton’dur. Yudum Gıda; ayçiçek, mısır ve zeytinyağı üretimi ile ihracat pazarlarında sektörünün en seçkin ve önemli üreticilerinden sayılmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok