Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evinizde yapacağınız makarna ve pizza ile mutfağınızın şefi olun

Geniş ürün yelpazesi ile farklı dünya mutfaklarını evlere taşıyan Crate and Barrel, İtalya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden pizza ve makarnanı...

Geniş ürün yelpazesi ile farklı dünya mutfaklarını evlere taşıyan Crate and Barrel, İtalya’nın vazgeçilmez lezzetlerinden pizza ve makarnanın evde yapımını hem kolaylaştıran hem de keyifli hale getiren ürünleriyle mutfağınızın şefi olmanızı sağlıyor.

Bu kış mutfaklardan pizza ve makarna kokuları yükselecek

Crate and Barrel’ın kullanışlı ve şık tasarıma sahip Atlas 150 Makarna Yapma Aleti, sadece birkaç dakika içinde linguini, spagetti veya lazanya hazırlamayı mümkün kılıyor. Tezgah üzerindeki duruşuyla da göz dolduran Atlas 150, çelik çevirme kolu ile sayesinde istenen makarna şeklini kolayca kesiyor ve merdaneleri sayesinde hamuru kolaylıkla açıyor. Evde makarna yapmayı kolaylaştıran Crate and Barrel, en pratik şekilde ravioli yapmanız için de özel çözümler sunuyor. Crate and Barrel’ın Ravioli Kalıbı ile her seferinde hamur kusursuz bir şekilde doldurulduktan sonra keserek kapatılabiliyor.

Makarnayı sadece yapmak için değil saklamak, pişirmek ve sunmak için farklı alternatifler sunan OXO, Pop Saklama Kapları ile yiyeceklerin bozulmadan saklanması için ideal çözüm sunuyor. Ürünlerin kapağında yer alan düğme, hem kulp olarak kullanılabiliyor, hem de bastırıldığı zaman özel mekanizması sayesinde hava geçirmez bir ortam yaratıyor. Makarna pişirmek için, süzgeç ve tenceresi ile birlikte veya tek başına kullanılabilen Makarna Tenceresini, kendine özgü modern çizgilerle tasarlanmış ve makarna haşlamak için düşünülmüş iç hazneye sahip Calphalon Contemporary Yapışmaz Çok Amaçlı Tencere Setini, sığ ve derin olmak üzere iki ayrı delikli hazne içeren All-Clad Paslanmaz Çelik Tencere Setini sunan Crate and Barrel, lezzetli soslar hazırlamak için de Calphalon Unison Yapışmaz Sos Tenceresini öneriyor. Yılın trendi bakırın güzelliğini yansıtan antika Bakır Süzgeç de mutfaklara şık bir hava katıyor. Crate and Barrel’ın Domates Desenli Makarna Servis Tabakları da İtalyan lezzetlerine sofralarda eşlik ediyor.

Crate and Barrel, evde pizza yapımını da eğlenceli bir hale getiriyor. Evde pizza pişirmek için ideal olan Pizza Taşı, taş pizza fırınlarının tadını mutfağınıza taşınırken, Kalın Hamur Pizza Pişirme ve Kızartma Seti sayesinde pizzacılarınkini aratmayacak lezzetteki pizzalar evde hazırlanabiliyor. Crate and Barrel’ın Pizza Dilimleme ve Servis Tepsisi, kırmızı rengi ve 40 cm çapında geniş yüzeyi ile dumanı üstünde tüten pizzaların servisi için mükemmel bir zemin sunuyor. Döner bıçağı ve rahat kavranarak kontrollü kesim sağlayan avuç içi tutacağı ile OXO Clean Cut Pizza Kesme Aleti de ince veya kalın hamurlu pizzaların kolaylıkla kesilmesini sağlıyor.

Crate and Barrel, pizzanın servisi için de konsepte uygun servis tabaklarını öneriyor. Kara tahta üzerine el yazısı grafiğiyle süslü Margherita, Pizzeria, Quatiro, Salsiccia ve Vegatariana Pizza Servis Tabakları, üzerindeki farklı fontları ve desenleriyle dikkat çekiyor. Üzerinde kırmızı el yazısıyla “kırmızıbiber” ve “parmesan” yazan 2’li Baharatlık Seti, pizza gecenizin lezzetini tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe