Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kış sezonuna hızlı başladı

Zorlu Center’ın gözde mekanlarından Le Baron by Süreyya haftanın dört günü birbirinden önemli sanatçıları konuk ederek canlı müzik için alte...

Zorlu Center’ın gözde mekanlarından Le Baron by Süreyya haftanın dört günü birbirinden önemli sanatçıları konuk ederek canlı müzik için alternatif oluyor. 

Le Baron by Süreyya, Çarşamba akşamı müziğe erken yaşlarda davul çalarak başlayan ve sonra müzik hayatına solist olarak devam eden Şelale Şehnaz Sam çıkıyor. Cuma akşamı “Deli Mavi” parçası ile gönülleri feht eden mükemmel yorumları ile Yeşim Salkım ve Cumartesi akşamı Mutlu Genç programı ile müzikseverlerin uğrak yeri olmaya başladı bile.

Lüks bir saat dükkanın içinden geçilen Le Baron by Süreyya örneklerine daha çok Amerika’da rastlanan “Gentleman’s Club” konseptinde tasarlanmış. Mekanın en prestijli özelliği viski ya da hakiki Küba purolarının kişiye özel saklanabileceği özel kilitli dolaplar. Bar, lounge ve restoran olarak hizmet veren, sade ve şık bir dekorasyona sahip olan Le Baron by Süreyya, seçkin ambiyansı, dünya mutfağından lezzetler sunan mönüsü ve lüks sunumlarıyla iş ve cemiyet hayatının aranılan buluşma adresi olarak hizmet veriyor.

Lezzet tutkunlarının buluşma yeri olan Le Baron by Süreyya, müdavimlerinin vazgeçemedikleri özel lezzetleri müşterisi ile buluşturuyor. Tavuk Lolipop, Dinamit Tempura, Pekin Ördeği Dürüm veya Bonfile Tataki, Le Baron Edamame, Somon Tatakive özellikle Ton, somon ve levrek sashimi ardından yengeç ve somon sushler, Le Baron by Süreyya’nın oldukça geniş ve özenle hazırlanan menüdeki lezzetlerinden birkaçı. Süreyya Şenlik’ in işlettiği mekan, Şef Ali İbrahim Çetak’ in özenle hazırladığı leziz yemeklerle keyifli sohbetlerin buluşmasıyla müşterilerine her gün hizmet ediyor.

Dünya mutfağından seçmeler sunan mönüsü, kişiye özel servisleri ve segmentinin lüks markalarından oluşan içki menüsüyle ve sıcak atmosferi ile her gün gelen müdavimlerine kendilerini evinde hissetmeleri için düşünülmüş bir mekan Le Baron by Süreyya.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe