Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Her güzel şey sofrada başlar

Knorr, çeşni kültürünü geleneksel bir yöntem olan kurutma işlemiyle hazırladığı yemek harçlarıyla sürdürüyor. Mevsiminde toplanarak özenle s...

Knorr, çeşni kültürünü geleneksel bir yöntem olan kurutma işlemiyle hazırladığı yemek harçlarıyla sürdürüyor. Mevsiminde toplanarak özenle seçilen sebze ve baharatı, ideal karışımla sunan Knorr, sofralara, yemeklere ve damaklara lezzeti getiriyor.

Knorr köfte harcı ile mis gibi anne köftesi…

Annelerin eşsiz köfte tariflerinden ilham alınarak Knorr şefleri tarafından geliştirilen Knorr köfte harcı, içerisinde yer alan ekmeği, soğanı ve baharatı sayesinde ev yapımı anne köftesi tadını sunuyor. Tamamen doğal malzemelerden üretilen, koruyucu ve renklendirici içermeyen Knorr köfte harcında maydanoz, karabiber, kimyon, soğan gibi evde kullanılan malzemeleri içeriyor. Sevdikleriniz için pişirdiğiniz köftelerinize anne eli değmiş gibi lezzet katıyor.

Knorr ile çeşnile fırınla…

Knorr fırın çeşnileri 5 farklı çeşidi ile hazırlaması pratik, saatlerce marine edilmiş gibi yumuşacık tavuk yemekleriniz için ideal. İçinde bulunan farklı baharatlar ile lezzet olarak ayrışan Knorr fırında çeşnileri, farklı damak tatlarına uygun seçenekler sunuyor. Acılı baharatlı, mangal lezzeti, baharatlı & sarımsaklı, mangalda kanat lezzeti, kekikli fesleğenli tavuk çeşni seçenekleri, sevdikleriniz ile tadını çıkaracağınız mükemmel tavuk yemekleri sunuyor.

Dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık tavuklar…

Knorr Çıtır Pane harcı, tadına doyum olmayan dışı çıtır çıtır içi yumuşacık tavuklar yapmanıza yardımcı oluyor. Renklendirici ve koruyucu içermeyen Knorr Çıtır Pane harcı çıtır çıtır lezzetler yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok