Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızın ebatları sizi sınırlamasın!

Kısıtlı alanlarda dahi sınır tanımayan çözümler sunan İntema Mutfak, hayal gücü ve fonksiyonelliği 5 haftada mutfağınıza getiriyor İdeal mut...

Kısıtlı alanlarda dahi sınır tanımayan çözümler sunan İntema Mutfak, hayal gücü ve fonksiyonelliği 5 haftada mutfağınıza getiriyor

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, kısıtlı alanlara en uygun çözümleri başarıyla uygulayarak mutfakları 5 haftada fonksiyonellik ve yaratıcılıkla buluşturuyor.

Fonksiyonelliği etkili bir tasarım ile birleştiren, doğayı evin kalbi olan mutfağa taşıyan İntema, 8 m2’lik mutfak alanlarında dahi hayallerinizdeki mutfağa 5 hafta gibi kısa bir sürede ulaşmanızı sağlıyor. 6 farklı malzeme ve 40 renk seçeneğiyle tüketiciyle buluşan İntema, renk, kulp ve aksesuar kombinasyonları ile 180’den fazla çözümü İntema Mutfak mağazalarında mutfak aşıklarının beğenisine sunuyor.

İntema Mutfak Hakkında  Eczacıbaşı Holding’in sahip olduğu 30 yıllık mobilya deneyimi ile yaratılan İntema Mutfak markalı mutfak mobilyaları yenilikçi ve modern çizgisiyle ve modüler mutfak mobilyası kullanıcılarına sunduğu kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla, markalı mutfak pazarında öncü marka olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. İntema Mutfak, iletişim çalışmalarını tüketiciler için ideal mutfak yaşamını tasarlayan uzman bir marka olma yönünde yürüterek, marka ile kullanıcıları arasında duygusal bir bağ kuruyor. Tüketicisine formu ve tasarımı ile farklılaşan alternatifler sunmak, aynı zamanda ürün, malzeme ve fonksiyon detaylarındaki çeşitliliği desteklemek amacıyla moda ürün gamını destekleyici ürün geliştirme çalışmalarına odaklanıyor. İntema Mutfak ürünleri, Türkiye genelinde 35 satış noktasında uzman satış kadroları ile, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra; satış sonrası montaj ve servis hizmetlerini de tüketicilerine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe