Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda modern bir çizgi ‘Shell’ tencere seti

Emsan’ın tasarım ve zarafeti aynı noktada buluşturduğu Shell Hard Stone tencere seti, şıklığı ve kalitesiyle tüm gözleri üzerine topluyor. E...

Emsan’ın tasarım ve zarafeti aynı noktada buluşturduğu Shell Hard Stone tencere seti, şıklığı ve kalitesiyle tüm gözleri üzerine topluyor. En lezzetli yemeklerinize ev sahipliği yapmanın ötesinde özel tasarımıyla gözlere de hitap eden Shell Hard Stone, mutfağınıza büyüleyici bir hava katmaya geliyor.

Yaşamınızı pratik ve şık ürünleriyle kolaylaştıran Emsan, mutfağına değer katmak isteyenleri Shell Hard Stone tencere setiyle buluşturuyor.

Mutfağınızda eşsiz lezzetler yaratmanıza yardımcı olan, yemeklerinizi istediğiniz ayarda pişirmenizi sağlayan alüminyum döküm gövdeye sahip Shell, yemeklerinize hakettiği lezzeti veriyor. Shell Hard Stone 7 Parça tencere seti, optimum seviyede sağladığı ısı iletkenliği sayesinde yemekleri istenilen kıvamda pişirirken, alüminyum döküm gövdesi ve çizilmez, yanmaz, yapışmaz iç kaplamasıyla uzun yıllar mutfağınızda yerini almaya hazırlanıyor.

Mutfağında yenilik arayanlar için özel bir tercih olan Shell Hard Stone, kahverengi ve pembe renk alternatifleriyle, tüm Emsan satış noktalarında ve www.emsan.com.tr‘de sizi bekliyor.

Set içeriği;

20 cm / 3,5 lt Derin Tencere
24 cm / 5 lt Derin Tencere
26 cm / 4,5 lt Pilav Tenceresi
26 cm Tava

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe