Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Penta ile sofralar tamamlanıyor

Göz alıcı sofraların vazgeçilmez aksesuarları çatal, kaşık ve bıçaklara yeni bir yorum katan Penta ile Emsan; sevdiklerine şık bir sofra haz...

Göz alıcı sofraların vazgeçilmez aksesuarları çatal, kaşık ve bıçaklara yeni bir yorum katan Penta ile Emsan; sevdiklerine şık bir sofra hazırlamak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Sevdikleriyle birlikte kalabalık sofralarda buluşmak isteyenlerin karşısına Emsan, yepyeni çatal, kaşık ve bıçak seti Penta Çatal-Kaşık-Bıçak Seti ile çıkıyor.

Kalabalık sofralarda ihtiyaç duyulan bütün aksesuarları biraraya getiren Penta, en az yemeğin lezzeti kadar onlara eşlik eden sofra gereçlerinin de şıklığına önem verenlerin tercihi oluyor. Paslanmaz çelik kullanılarak tasarlanan Penta, üzerindeki gold tasarımının yanı sıra uzun süre parlaklığını koruyabilmesiyle de kullanıcısının beğenisini kazanıyor.

Bulaşık makinesinde de rahatlıkla yıkanabilen 84 parça Penta Çatal-Kaşık-Bıçak Seti, 12 Adet Yemek Çatalı, 12 Adet Yemek Kaşığı,12 Adet Yemek Bıçağı,12 Adet Tatlı Çatalı,12 Adet Tatlı Kaşığı,12 Adet Tatlı Bıçağı ve 12 Adet Çay Kaşığından oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe