Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zencefil limon çayıyla içiniz ısınsın

Beta Tea’nin “Herbtea” serisinde yer alan zencefil – limon özlü “Zencefil Limon” çayı, 20 adetlik poşet çay ambalajı ile her an ve her yerde...

Beta Tea’nin “Herbtea” serisinde yer alan zencefil – limon özlü “Zencefil Limon” çayı, 20 adetlik poşet çay ambalajı ile her an ve her yerde keyifle içinizi ısıtmak, soğuklara karşı da sizi özenle korumak için yanınızda!

Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle çay severlere dünya çapında keyifli lezzetler sunan Beta Tea’nin her biri ayrı etkilere sahip, kış günlerinde faydalı ve keyifli Papatya, Ihlamur, Zencefil – limon, Rezene, Adaçayı, Nane – limon çeşitlerinin yer aldığı “Herbtea Collection” u raflarda yerini aldı. Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzeti, insanın içini ısıtırken, aromasıyla da rahatlatan Beta Tea Herbtea Zencefil – Limon çayı, koleksiyonun başkahramanları arasında kendini gösteriyor.

Üşüttüğünüzü hissettiğiniz anda, halsizlik durumlarında, adeta kurtarıcı bir etki gösteren, her yudumunda ılık ılık insanın içini ısıtan Beta Tea Herbtea Zencefil – Limon çayı farklı özellikleriyle de mutfakların vazgeçilmezi… Bağışıklık sistemini destekleyerek özellikle de derecenin daha da düştüğü havalarda gün boyu dinç ve zinde hissetmeyi sağlayan Beta Tea Herbtea Zencefil – Limon çayı, dengeli tadı, keyifli kokusuyla da hem bedeni, hem de ruhu rahatlatıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe