Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pizzanın Tatlısı Olmaz Demeyin

İstanbulluların yeni gözde mekanı Pesto İtaliano’ da Pizza Nutella çılgınlğı! İstanbul’da şehir içinde doğayla baş başa enfes bir yemek keyf...

İstanbulluların yeni gözde mekanı Pesto İtaliano’ da Pizza Nutella çılgınlğı!

İstanbul’da şehir içinde doğayla baş başa enfes bir yemek keyfi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Pesto İtaliano, yenilenen yaz menüsü ve kendine özgü tatları ile lezzet severlerin gözdesi oldu. Pesto’ ya özel Nutella Pizza ve yanında önerilen dünyaca ünlü lezzet Irish Coffee ile bağımlılık yaratıyor. Lezzeti, hazırlayan ustaların maharetinde saklı olan bu muhteşem tatlının özel pişirme tekniklerini açık mutfakta izleyebilir ya da kendi pizzanızı kendiniz yapabilirsiniz. Tadı ise vazgeçilmezler listenizde olacak…

Geçtiğimiz sene İstanbullular ile buluşan ve kısa zamanda bağımlılık yaratan Pesto İtaliano, etkileyici ortamı ve konforu kadar iddialı menüleriyle de beğeni toplamayı sürdürüyor. Birbirinden lezzetli yemekleri, tatlıları ve huzur dolu bahçesiyle kısa sürede İstanbulluların vazgeçilmez eğlence noktalarından birisi olmayı başaran Pesto İtaliano şimdi de kendine özgü tatlısı Nutella Pizza ile müdavimlerini bir araya getiriyor. Pesto’ya has pişirme teknikleriyle üç farklı odun kullanılarak hazırlanan pizza; nutella, muz ve parça fındık birleşimi ile ağız tadını bilenlerden tam not almaya devam ediyor.

Pesto İtaliano’nun yaz menüsü yenilendi

Kısa süre önce yaz menüsünü yenileyen mekanın iddialı lezzetleri arasında tatlı severler için “Pizza Nutella”, kahvaltı severler için özel sağlık bombası “Egg Benedict” ve deniz mahsulleri arasında “linguini” yer alıyor.

Yazın keyfini Pesto’ da çıkarmaya, Zekariyaköy Ormanada’ya davet ediyoruz!

Kısa sürede İstanbulluların doğayla iç içe olmalarını sağlayan ve bu sayede misafirlerinin gönlünü fetheden mekan, şık sunumları, iştah açıcı lezzetleri ile fark yaratan bir İtalyan Restoranı olarak hizmet sunuyor.

Eşsiz lezzetlerle sıcak bir ortamın bir araya getirildiği ve bu yaklaşımıyla stil, kalite ve eğlenceyi de bir arada bulabileceğiniz Pesto İtaliano şimdi özel lezzeti Pizza Nutella ile iddialı! Yanında dilerseniz dünyaca ünlü lezzet Irish Coffee yi Pesto’nun usta ellerinden deneyebilir, dilerseniz de içinizi ferahlatan sağlık deposu meyve kokteylini sipariş edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe