Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şehrin Gözde Mekanı Sizleri Bekliyor

Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve 360 derecelik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34, yenilenen menüsüyle Uzakdo...

Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve 360 derecelik muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34, yenilenen menüsüyle Uzakdoğu lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Sushi başta olmak üzere Asya mutfağının en gözde yemeklerini ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz Cloud 34, kış aylarının da favori mekanı olacak.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan ve şehrin en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkan Cloud 34, yenilenen menüsüyle tüm Asya mutfağı severlerin yeni adresi olmaya geliyor. 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarasıyla, 34. kattan İstanbul’u selamlayan Cloud 34’te, acılı daikon ve ponzu ile soslandırılmış sırlanmış ton balığından, somon yumurtası ve trüf ile servis edilen levrek dilimlerine; susam, pul biber ve tatlı soya sosla tatlandırılmış baharatlı bonfileden, biber mayonez ve misket limonlu karides tempuraya kadar birçok özel Asya yemeğini deneyimleyebilirsiniz. Geniş bir Sushi menüsüne de sahip restoranda Uzakdoğu lezzetlerinin tadına varabilir; Havana, Çıtır Roll, Kaliforniya, Edo Roll, Sakaten Maki, Philadelphia, Fashion Roll, Dana Sukiyaki, Gökkuşağı, Shirashi, Unagi Gold gibi birbirinden lezzetli sushi alternatifleri ile midenize ziyafet çektirebilirsiniz.

Cloud 34’ün yenilenen menüsü yiyeceklerle de sınırlı değil. Yine Asya mutfağının esintilerini taşıyan Uzakdoğu Dokunuşlu kokteylleri, İsli kokteyller, shotlar, dünyanın en iyi üzüm bağlarında şişelenen şaraplar ve alkolsüz kokteyller de lezzet düşkünlerinin müdavimi olacağı içecek menüsünden öne çıkan spesiyaller arasında yer alıyor.

Panoramik İstanbul şehir manzarası eşliğinde, Hilton İstanbul Bomonti kalitesiyle birleşen Cloud34’te, Asya mutfağının önde gelen lezzetlerini enfes kokteyller eşliğinde deneyimlemek kendinize vereceğiniz en özel ödüllerden biri olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe