Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çeşnili Ekmek Karışımı ile Nefis Aromalı Lezzetler

Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı, içerisinde maya da bulunan özel içeriğiyle kısa sürede eşsiz aromaya sahip ekmekler üretilmesini ve her üre...

Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı, içerisinde maya da bulunan özel içeriğiyle kısa sürede eşsiz aromaya sahip ekmekler üretilmesini ve her üretimde standart lezzetin yakalanmasını garanti ediyor. Kullanımı oldukça pratik bir karışım olan ürün ile fırıncılar müşterilerine vazgeçemeyecekleri ekmek çeşitleri sunuyor.

Değişen çağla birlikte artık yemek yemenin tek amacı yaşamı sürdürebilmek değil. Eskiden sadece karın doyurma amacıyla bakılan yemek, artık birçoğu için neredeyse tüm duyulara hitap eden bir sanat olarak anılıyor. Hal böyle olunca yemeğin en büyük eşlikçisi ekmekte de farklılık aranıyor. Bu noktada çeşit ekmeğe ulaşmak isteyen müşterilere hak vererek çözüm üreten Inventis, bunu onlara temin edecek fırıncılara da en büyük desteği Çeşnili Ekmek Karışımı ile veriyor.

Inventis, içeriğinde soğan ve fesleğenin eşsiz aromasının bulunduğu Çeşnili Ekmek Karışımı ile fırıncılara müşterilerinin en büyük beklentisini karşılama fırsatı sunuyor. Çeşit ekmek üretimi sorunu çözen ve rakibi olmayan bu ürün ile ciabatta ekmeğinden focaccia ekmeğine, soğanlı köy ekmeğinden çeşnili pidelere hatta pizzaya kadar birçok farklı tipte unlu mamul üretebilmek çok kolay.

Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı, aroma vericiler, ekmek geliştiriciler ve mayayı içerisinde barındıran kullanıma hazır bir karışım olduğundan sadece un, tuz ve su yardımı ile hazırlanıyor. Yüksek tolerans ve su kaldırma özelliğine sahip olan ürün, hamurun daha kolay işlenmesini de sağlıyor. Ekmek üreticiler birçok farklı hammaddeyi temin etme zahmetinden kurtularak vakit ve maliyet tasarrufu sağlarken, zengin içerikli ve katma değerli lezzetleri de kolaylıkla sunuyor.

Maya konusunda global referans Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Ekmek Karışımı ile fırıncılar müşterilerinin vazgeçemeyecekleri unlu mamul çeşitlerini pratik bir şekilde üretirken, her üretimde aynı lezzet standardını da tutturuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe