Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çaydan da kahveden de vazgeçemeyenler için

Türkiye’nin en köklü ve güvenilir markalarından olan Güral Porselen’in, kahve takımında devrim yaratan yeni serisi El Dekoru, çay ve Türk ka...

Türkiye’nin en köklü ve güvenilir markalarından olan Güral Porselen’in, kahve takımında devrim yaratan yeni serisi El Dekoru, çay ve Türk kahvesi keyfini birleştiriyor. 

Farklı renk seçenekleriyle misafirlerinizi dilediğiniz konseptte ağırlayabileceğiniz 18 Parça El Dekoru Çay & Kahve Seti.

İkram saatlerini sanata dönüştüren Güral Porselen, satışa sunduğu 18 Parça El Dekoru Çay & Kahve Seti birçok renk seçeneğini bir arada sunuyor.

Sohbetlerin vazgeçilmesi çay ve kahve sunumunu şık porselenleriyle sanata dönüştüren Güral Porselen, eşsiz sunumlar ve lezzetli sofralar için yeni modellerini üretmeye devam ediyor.

Güral Porselen’in son gözdesi olarak satışa sunulan 18 Parça El Dekoru Çay & Kahve Seti, porselen Türk kahvesi fincanı ve altın yaldızlı çay bardaklarının yanı sıra özel tasarlanmış tabağı ile servislerinize leziz kurabiyeler eklemenize olanak tanıyor.

Güral Porselen’in kalitesinden ve asaletinden ödün vermeyerek ürettiği yeni serisi, modern, gündelik hayata uygun, geçmişin izlerini taşıyan ve bir o kadar da yenilikçi serisi ile kahvaltı sofralarınıza renk katacak hem de şık yemek sunumlarınıza ışıltı getirecek.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe