Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çemen’s, doğal ve katkısız ürünleriyle

Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, yeni pop-up restoranı Çemen’s ile geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini misafirler...

Şehrin cazibe merkezi, iyi yemeğin adresi Eataly İstanbul, yeni pop-up restoranı Çemen’s ile geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kayseri mutfağının köklü lezzetlerini barındıran Çemen’s, doğal ve katkısız ürünleriyle, 3 Nisan Salı günü kapılarını açtı.

Açıldığı günden itibaren yerel Türk mutfağını destekleyen Eataly Istanbul, gelenekselleşen pop-up konseptiyle bu kez Kayseri mutfağını misafir ediyor. 3 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında Eataly’de konuk olacak Çemen’s’in özel olarak hazırlanan geniş menüsü tümüyle yöresel lezzetlerden oluşuyor.

Her şeyin el emeği ile tek tek yapıldığı menüde yer alan kuru bamya çorbası, börekaşı çorbası, un çorbası gibi farklı çorba çeşitleriyle yapacağınız başlangıcın ardından, kağıtta pastırma, paçanga böreği, tandır böreği, sucuk içi, tavada sucuk ve katmer gibi ara sıcaklarla yöresel lezzet yolculuğuna devam edebilirsiniz.

Kayseri mutfağının incisi mantının pek çok çeşidinin bulunduğu menüde seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Klasik Kayseri mantısının yanı sıra, tepsi mantısı, yağ mantısı, çıtır mantı ve patatesli mantı seçenekleri sizin için alışılmışın dışında bir lezzet deneyimi olacak. Kayseri denince yine ilk akla gelen hamur işi lezzeti yağlama ve Türk mutfağının vazgeçilmezi etli yaprak sarması da ana yemekler arasında yer alıyor.

Üzüm pekmezi ile şerbetlenen ve ceviz ile pekmezin muhteşem uyumunu yansıtan bir Kayseri klasiği Nevzine tatlısı, üzüm pekmezi ve tereyağının eşsiz buluşması Aside tatlısı veya kat kat açılan baklava hamuru ile yapılan elden kesme tel kadayıf ile serüveninizi tatlı bir finalle sonlandırabilirsiniz.

Zengin Kayseri mutfağının birbirinden özel yöresel lezzetlerini İstanbul’a taşıyan Çemen’s’i Eataly’de deneyimlemek için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe